HomeLeestips & Slow ReadingMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Gadgets & Stationery » Boekenpoef

Boekenpoef

De Boeken/Tabletpoef of The Book Seat, het ultieme leescomfort!

Boeken/Tabletpoef of The Book Seat is een Australisch ontwerp dat wereldwijd gepatenteerd is en nu aan alle boekenverslinders en Tablet gebruikers de mogelijkheid biedt handenvrij te lezen, surfen en gamen. Waar, wanneer en vooral hoe comfortabel zij het maar willen. Softback of hardback, strip, roman of cursus, digitale tablet (iPad) of ebook, The Book Seat ondersteunt ze allen met het grootste gemak.

Zittend, liggend, staand of al etend lezen zonder je handen te moeten gebruiken? Koude of klamme handen door het lezen in bed tot de vroege uurtjes en de pijnlijke nek- of armspieren? Ze behoren vanaf nu definitief tot het verleden!
img-9741   img-9782
Pictures ©Naboekov

The Book Seat wordt in België en Nederland vandaag de dag al volop gebruikt. In België is deze vooral populair in de zorgsector. Een aantal ziekenhuizen stelt het nu al ter beschikking van hun patiënten. Sommige ziekenfondsen bieden het hun leden te koop aan. Dat ligt ook voor Nederland en de rest van Europa in het verschiet en veel meer dan dat!Voorzitter CM: “The Book Seat is een godsgeschenk voor bedlegerige patiënten die graag lezen. Het is zeer comfortabel en vergt van de lezer weinig energie. Ook MS-patiënten of mensen met  artrose zijn er enorm mee geholpen. We hebben The Book Seat dan ook onmiddellijk in ons aanbod opgenomen. Dit tot grote tevredenheid van onze leden.”

Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend
De boekenpoef wordt geassembleerd in een atelier in China. Een speciaal project om alleenstaande moeders werkgelegenheid en werkzekerheid te bezorgen. Aan het atelier in China is ook een school en een kinderdagverblijf verbonden. De moeders krijgen een normaal loon.
Als fairtrade gedachte kan dit wel tellen! :)
In een beschermde werkplaats in Antwerpen wordt de boekenpoef gecontroleerd op fabricagefouten en verder afgevuld met polystyreenbolletjes. Daar worden ze ook ingepakt en klaargemaakt voor verzending in Europa.
Wordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


img-20220226-103435-01-01


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop