HomeNieuws & ActiviteitenMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Tweedehandsboeken » DeLillo, Don - De stilte (T)

DeLillo, Don - De stilte (T)

9789026354465 (T) DeLillo, Don - De stilte (T)

€ 9,00

Beschikbaar

Auteur: Don DeLillo
Vertaler: Jan Fastenau
Titel: De stilte
Taal: Nederlands
Uitgeverij: Ambo/Anthos

Afmetingen:  17x207x132 mm
Gewicht: 240 gram
ISBN: 9789026354465
Jaar: 2021
Bindwijze: Hardcover
Pagina's: 128
Genre: Fictie, Literatuur

Staat van het boek: *****
Opmerkingen: Uitstekende staat

Beschrijving:

De stilte van Don DeLillo speelt zich af op een bijzondere zondag in het jaar 2022, Super Bowl Sunday. Vijf mensen hebben een etentje gepland in een appartement in Manhattan. Een emeritus hoogleraar natuurkunde, haar echtgenoot en een van haar oud-studenten wachten op een echtpaar dat zich aan boord bevindt van een vlucht vanuit Parijs, die dramatisch zal eindigen. Het gesprek gaat over van alles: van een telescoop in Chili tot bourbon, tot een manuscript van Einstein over de relativiteitstheorie uit 1912. Als de techniek om hen heen de geest geeft, komt de conversatie pas echt op gang. Wat volgt is een gesprek over wat ons menselijk maakt.

Zelden kon een roman op zo’n unieke wijze als gids dienen in een verwarrende wereld. Zelden waren DeLillo’s visionaire blik, verbeelding en taal zo verhelderend en urgent als nu in De stilte.

Don DeLillo (1936) heeft zestien romans op zijn naam staan, waaronder Onderwereld, Het punt Omega en Nulpunt. Hij heeft talloze prijzen voor zijn werk in ontvangst genomen en werd in 2015 onderscheiden met de prestigieuze National Book Award voor zijn hele oeuvre. DeLillo schreef deze roman vlak voor COVID-19 de wereld in zijn greep kreeg. De stilte gaat over een andere catastrofale gebeurtenis, maar is verrassend actueel.

‘In deze wrange en scherpe bespiegeling over collectief verlies worden we plots afgesneden van alle zekerheden. 'De stilte' heeft alle elementen van DeLillo’s werk in zich opgenomen en deze verfijnd.’ – Rachel Kushner

**** ‘Don DeLillo schrijft urgent en krachtig.’ – The IndependentWordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


img-20220226-103435-01-01


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop