HomeNieuws & ActiviteitenMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Tweedehandsboeken » French, Nicci - De bewoonde wereld

French, Nicci - De bewoonde wereld

9789041406439 French, Nicci - De bewoonde wereld

€ 4,99

Beschikbaar

Auteur: Nicci French
Vertaler: Molly van Gelder, Eelco Vijzelaar
Illustrator:
Titel: De bewoonde wereld
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos

Afmetingen: 27x215x135 mm
Gewicht: 434 gram
ISBN: 9789041406439
Jaar: 2002
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 317
Genre: Fictie, Thriller, Spanning&Mysterie

Staat van het boek: ****
Opmerkingen: Naam en jaartal vooraan in boek geschreven

Beschrijving:

Abbie Devereaux wacht in het donker. Ze is geblinddoekt en vastgebonden aan handen en voeten. Ze weet niet waar ze is en kan zich niet herinneren wat er is gebeurd. Ze hoort een stem in het donker. Een man die ze nooit ziet voert haar en praat tegen haar. Hij belooft haar in leven te houden, maar toch zal ze sterven, net zoals de anderen.
Ze probeert te overleven. Ze telt de seconden als ze alleen is. Ze vertelt zichzelf verhalen, denkt terug aan gebeurtenissen uit haar verleden, maakt plannen, praat tegen haar gijzelnemer en neemt zich voor te ontsnappen. Terug naar het normale, alledaagse leven zonder zorgen, weg van angstige eenzaamheid en terug naar de bewoonde wereld.
Ze is een jonge vrouw met een sterke geest en een groot doorzettingsvermogen, maar kan zij overleven in een plaats waar angst tot krankzinnigheid leidt? En als zij weet te ontsnappen, wie zal haar geloven? Abbie kan zich niets herinneren van wie zij was en hoe haar leven eruitzag voordat ze verdween. Ze zal op zoek moeten naar haar verleden om de reden van haar gevangenschap te ontdekken en een nieuw leven op te bouwen.
Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Het duo heeft naam gemaakt als auteur van zes thrillers en een kort verhaal met opvallende literaire kwaliteiten, heuse pageturners met een sterk plot en boeiende karakters. Bezeten van mij en Onderhuids werden genomineerd voor de Trouw Publieksprijs 2000 en 2001. De thriller Bezeten van mij is verfilmd - onder regie van Chen Kaige (Farewell To My Concubine) en met Joseph Fiennes en Heather Graham in de hoofdrollen. Voor de verfilming van Onderhuids zal Nicci French zelf het scenario schrijven. Het schrijversduo woont in de buurt van Londen.
Nicci French is in enkele jaren uitgegroeid tot een fenomeen. Van hun boeken Het geheugenspel (1997), Het veilige huis (1998), Bezeten van mij (1999), Onderhuids (2000) De rode kamer (2001) en het korte verhaal Verlies (2002) zijn inmiddels in Nederland en België bijna twee miljoen exemplaren in omloop.


Gerelateerde productenWordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


img-20220226-103435-01-01


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop