HomeNieuws & ActiviteitenMijn accountNieuwsbrief

Over NaboekovToen ik eind 2017 werd geconfronteerd met ontslag zag ik mijn kans schoon om mijn reeds lang gekoesterde droom waar te maken. Gezien mijn leeftijd was het was nu of nooit.

Een onafhankelijke boekhandel met nieuwe boeken en tweedehandsboeken.
Maar ook een plaats waar ik mijn kunstwerken en allerlei leuke gadgets en hebbedingen voor lezers kan verkopen. Zelf een boekverslaafde zijnde, was ik daar altijd naar op zoek in een boekhandel. Want je wil je liefde voor boeken op allerlei manieren onderstrepen, toch?

Om de klanten tegemoet te komen die graag tussen de boeken snuisteren zet ik elke zaterdag van de maand de deur van mijn kleine winkel open van 11u tot 18u én elke woensdag van 12u tot 18u. U bent allen van harte welkom!

Laat u niet misleiden door (het misschien nog kleine) aanbod van boeken, alle bestelbare boeken kunnen hier ook gewoon besteld worden.

Gewoon even een seintje via de contactpagina of via e-mail.

Als kleine, zelfstandige boekhandel wil ik het verschil maken door een goede service aan te bieden, een grote dosis vriendelijkheid, kortom een plek waar de klant centraal staat en geen nummer is. Waar er echt geluisterd wordt en winst niet op de eerste plaats komt.
Er is een groeiend aantal mensen die waarde hechten aan authenticiteit en die terug willen naar het meer kleinschalige. Ondermeer voor deze mensen ben ik deze winkel gestart.

Langzaam maar zeker hoop ik dat Naboekov een bloeiende en groeiende plaats wordt waar veel interessants en leuks te ontdekken is maar ook waar mensen zich 'thuis' voelen.

Aarzel niet om mij te contacteren voor suggesties.

Met de meest hartelijke groeten,
Cathérine Petré, zaakvoerder Naboekov

img-20240413-165019
Wordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


img-20220226-103435-01-01


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop