HomeNieuws & ActiviteitenMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Nieuwe boeken » Black, Holly - Bloed (Limited edition)

Black, Holly - Bloed (Limited edition)

9789022594445 Black, Holly - Bloed (Limited edition)

€ 20,00

Beschikbaar

Auteur: Holly Black
Vertaler: Anne-Marieke Buijs
Titel: Bloed - Faerie 2
Taal: Nederlands
Uitgeverij: Meulenhoff

Afmetingen: 29x225x152 mm
Gewicht: 505 gram
ISBN: 9789022594445
Jaar: 2021
Bindwijze: Hardcover
Pagina's: 256
Genre: Fictie, Fantasy, Young Adult

Beschrijving:

Het tweede deel uit de betoverende Faerie-trilogie van de auteur van de Elfhame-serie

De zeventienjarige Valerie is haar leven zat en besluit van huis weg te lopen naar New York. Daar kan ze ontsnappen aan haar verleden en het leven dat haar heeft verraden. Vol hoop op een betere toekomst en met een nieuwe identiteit voegt ze zich bij een groep krakers die zich in het ondergrondse metrostelsel hebben verscholen.

Maar Vals nieuwe vrienden hebben iets magisch. Wanneer een van hen haar weet over te halen om de schuilplaats van een mysterieus schepsel op te sporen, komt ze achter hun ware gezicht. Val zal verscheurd worden tussen haar gloednieuwe affectie voor het eervolle wezen waarop ze moest jagen en haar angst voor de monsters waar haar vrienden langzaam in veranderen.

Holly Black (1971) is de nummer 1 bestsellerauteur van de New York Times van meer dan dertig fantasieromans voor kinderen en tieners. Ze was finalist voor een Eisner Award en de Lodestar Award, en de ontvanger van de Mythopoeic Award, een Nebula en een Newbery Honor. Haar boeken zijn wereldwijd in 32 talen vertaald en verfilmd. Ze woont momenteel in New England met haar man, zoon en katten in een huis met een geheime bibliotheek.

In de pers

‘In Bloed zullen lezers achter de duisternis goed uitgewerkte personages, een aangrijpend plot en pure magie ontdekken.’ School Library Journal

‘Een fantastische reis naar een huiveringwekkend elfenland, prachtig bloemrijk geschreven vol grillige personages.’ **** Algemeen Dagblad

‘Vol spanning, romantiek en mythologie. Dit is YA-fantasy van de bovenste plank.’ NBD BiblionWordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


img-20220226-103435-01-01


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop