HomeNieuws & ActiviteitenMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Nieuwe boeken » Koubaa, Laïla & De Graef, Stefanie - De andere weg

Koubaa, Laïla & De Graef, Stefanie - De andere weg

9789462914070 Koubaa, Laïla & De Graef, Stefanie - De andere weg

€ 19,95

Beschikbaar

Auteur: Laïla Koubaa
Illustrator: Stefanie De Graef
Titel: De andere weg
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij De Eenhoorn

Afmetingen: 12x290x210 mm
Gewicht: 480 gram
ISBN: 9789462914070
Jaar: 2019
Bindwijze: Hardcover
Pagina's: 48
Genre: Fictie, Grafische roman/strip, Prentenboek voor volwassenen

Beschrijving:

Dit magisch-realistische avontuur speelt zich af in een Japanse setting.

De stoelenspringers hadden weer gesprongen. Niemand wist waarom. Het eiland beefde en vier kleine zwaluweitjes rolden uit hun nest. Kikaru vond ze in het bos op weg naar zijn vrienden. Samen zouden ze de komst van de Lente vieren. Tijdens het feest werd vuurwerk afgeschoten, gelachen en veel gegeten. Kikaru at het meest van hen allemaal. De volgende dag vertrok Kikaru. Hij moest en zou de zwaluweitjes terugbrengen naar hun nest. Maar onderweg viel Kikaru. Hij brak zijn heup en belandde in een diepe slaap ...

- Een bijzonder verhaal over de kracht van de natuur
- Met sprookjesachtige illustraties die een andere wereld oproepen
- Een kunstig geschenkboek voor volwassenen

Laïla Koubaa (1977) is schrijver. Ze is dochter van een Tunesische vader en een Belgische moeder. Ze groeide op in Eggewaartskapelle, een Vlaams polderdorpje. Tijdens de Jasmijnrevolutie in 2011 kwam Azizi, die zich al lange tijd in haar verscholen hield, zijn verhaal vertellen … Laïla woont met haar twee kinderen en man, de schrijver Bart Koubaa, in Gent. Ze is master in de Oosterse Talen en Culturen en begeleidt jongeren met specifieke noden in verschillende scholen. In mei 2013 verscheen bij Uitgeverij Book Island haar debuut 'Azizi en de kleine blauwe vogel.' Haar verhaal 'Tomo en Dashi en de groene bal' werd opgenomen in de bundel Verre Vrienden (Davidsfonds).
In maart 2015 verscheen 'Ik wil niet naar Marokko!': een grappig boek over opgroeien in twee culturen. In 2017 bracht ze 'Buiten de lijntjes' uit; een kleurwoordenboekje met vluchtelingen en nieuwkomers in het achterhoofd.
(bron: auteurslezingen.be)

Stefanie De Graef (geboren 1980 in Gent, woont en werkt in Drongen) gaat liefst op reis om inspiratie op te doen voor haar illustraties. Haar schetsboek reist overal met haar mee. Ze houdt van de tastbaarheid van materialen en probeert die te verwerken tot een andere realiteit. De verwondering om het leven vormt een belangrijke inspiratiebron waarbij de drang naar schoonheid steeds weer de bovenhand neemt. De illustraties van Stefanie zijn vaak schilderijen, zowel op papier als op doek. Ze maakt dan ook voornamelijk werk voor prentenboeken, zoals ‘Mijn straat’ (geschreven door Paul De Moor) en ‘Scherven van de Hemel’ (geschreven voor Pieter Van Oudheusden). (bron: kunst in huis)Gerelateerde productenWordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


img-20220226-103435-01-01


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop