HomeNieuws & ActiviteitenMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Nieuwe boeken » Lammers, Pim & Praagman, Milja - De boer en de dierenarts

Lammers, Pim & Praagman, Milja - De boer en de dierenarts

9789462912885 Lammers, Pim & Praagman, Milja - De boer en de dierenarts

€ 14,95

Beschikbaar

Auteur: Pim Lammers
Illustrator: Milja Praagman
Titel: De boer en de dierenarts
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij De Eenhoorn

Afmetingen: 10x260x200 mm
Gewicht: 323 gram
ISBN: 9789462912885
Jaar: 2018
Bindwijze: Hardcover
Pagina's: 32
Genre: Fictie, Kind & Jeugd, Verliefdheid, Homoseksualiteit, 3+

Beschrijving:

Een warm verhaal over je hart en hoofd verliezen en over de steun van goede vrienden.

Alles gaat mis op de boerderij. De boer zoekt eieren bij de varkens, wil de koe scheren en probeert de kip te melken. De dieren maken zich zorgen. De boer is er niet met zijn hoofd bij. Hij is verliefd op de dierenarts! Maar dat durft hij niet goed te zeggen, hij is te verlegen. Gelukkig bedenken de dieren een plan.

- Nieuw prentenboek van succesduo Milja Praagman en Pim Lammers
- Origineel en speels verhaal over liefde tussen twee mannen
- Met in de hoofdrol de dieren en personages uit ‘Het lammetje dat een varken is’

Pim Lammers (°1993) is opgegroeid op het Friese platteland en schrijft al van kinds af aan. Hij begon met het schrijven van korte verhaaltjes over wat zijn knuffeldieren deden als hijzelf lag te slapen. Op zijn twaalfde werd Pim voor het eerst verliefd en schreef hij liefdesgedichten over de mooiste blauwe ogen die hij ooit had gezien. Een paar jaar later schreef hij zijn eerste ‘echte’ prozaverhaal en won daarmee WriteNow! Amsterdam. Inmiddels schrijft Pim voor zowel volwassenen als kinderen. In 2017 verscheen zijn debuut Het lammetje dat een varken is, het allereerste Nederlandse transgender-prentenboek met tekeningen van Milja Praagman. In 2018 ontving Pim daarvoor een Zilveren Griffel en daarmee werd hij de jongste Griffel-winnaar in de geschiedenis van de prijs. Voor volwassenen schrijft Pim verschillende verhalen die hij publiceert in literaire tijdschriften en voordraagt op literaire avonden.

Milja Praagman is geboren in 1971 en groeide op in Den Dungen. Ze studeerde Grafisch ontwerp aan de Kunstacademie. Ze is getrouwd met Leopold en heeft een zoon en twee dochters. Milja maakte illustraties voor kranten en (kinder-)tijdschriften, animaties voor Sesamstraat en tekeningen voor educatieve boeken. De laatste jaren is ze fulltime bezig met het illustreren van boeken, zowel van haarzelf als van andere auteurs. Haar eerste zelfgeschreven prentenboek was 'Meneer Po'. Inmiddels heeft ze meer dan 20 ‘eigen’ prentenboeken. Haar boeken zijn vertaald in het Frans, Duits, Deens, Hebreeuws, Chinees en Koreaans. 'Lieve lieve' werd verfilmd en 'Nog 100 nachtjes slapen' is bekroond met een Leespluim.Gerelateerde productenWordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


img-20220226-103435-01-01


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop