HomeNieuws & ActiviteitenMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Nieuwe boeken » Mantel, Hilary - Schrijver zijn

Mantel, Hilary - Schrijver zijn

9789493305342 Mantel, Hilary - Schrijver zijn

€ 22,99

Beschikbaar

Auteur: Hilary Mantel
Vertaler: Harm Damsma / Niek Miedema
Titel: Schrijver zijn
Taal: Nederlands
Uitgeverij: Meridiaan Uitgevers

Afmetingen: 18x185x133 mm
Gewicht: 218 gram
ISBN: 9789493305342
Jaar: 2024
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 180
Genre: Fictie, Literatuur

Beschrijving:

De persoon Mantel is even intrigerend en formidabel als haar personages.’ – Josephine Rombouts, auteur van Cliffrock Castle

Schrijver zijn, wat ben je dan eigenlijk en hoe doe je dat en wanneer ben je er één en hoe rechtvaardig je dat? Gaat ooit de ‘examenvrees’ bij nominaties voor prijzen over? Historische personages tot leven brengen en de ruimte tussen de feiten geloofwaardig invullen, wat vergt dat van een auteur? 

Mantel laat in deze bundel haar licht schijnen op alle aspecten van het schrijverschap en daarin is plaats voor een geestig verhaal over losse kaartjes versus in leer gebonden notitieboeken, maar ook voor de vijf beroemde Reith Lectures uit 2017. 

Zij die schrijversaspiraties hebben: neem van ons aan dat er heel veel op te steken is van deze formidabele auteur die álle genres beheerste. Voor fans en lezers van onverbiddelijk goede zinnen en scherpe observaties is Schrijver zijn hoe dan ook een must 

Met een voorwoord van Annelies Beck

Hilary Mantel (1952 - 2022) was een buitengewoon veelzijdige auteur. Korte verhalen, essays en romans, historisch en contemporain werk: met haar ongelooflijke schrijftalent en verbeeldingskracht, en niet vergeten haar verrukkelijke gevoel voor humor, kon ze elk genre aan. Naast vele, vele andere belangrijke prijzen, ontving ze - vrij uitzonderlijk - tweemaal de Booker Prize. Van haar werk zijn toneelstukken en televisieseries gemaakt en ook zelf was ze het onderwerp van een uitvoerige documentaire door de BBC.Gerelateerde productenWordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


img-20220226-103435-01-01


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop