HomeNieuws & ActiviteitenMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Nieuwe boeken » Rishøi, Ingvild H. - Winterverhalen

Rishøi, Ingvild H. - Winterverhalen

9789083323985 Rishøi, Ingvild H. - Winterverhalen

€ 23,50

Niet meer in voorraad! Bestelling onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs

Auteur: Ingvild H. Rishøi
Vertaler:
Titel: Winterverhalen
Taal: Nederlands
Uitgeverij: Koppernik

Afmetingen: 22x197x142 mm
Gewicht: 279 gram
ISBN: 9789083323985
Jaar: 2023
Bindwijze: Hardcover
Pagina's: 176
Genre: Fictie, Literatuur

Beschrijving:

Winterverhalen bestaat uit drie novellen over persoonlijke veerkracht in tijden van tegenspoed, over mensen die hun weg proberen te vinden in een wereld van armoede en onzekerheid. 

We ontmoeten een tiener die op de vlucht is voor de sociale dienst met haar jongere broer en zusje, een jonge alleenstaande moeder die moeite heeft om voor haar dochter te zorgen, en een ex-gevangene die probeert persoonlijke tekortkomingen te overwinnen en een relatie met zijn zoon op te bouwen. 

Voortgedreven door een diepe behoefte om relaties met dierbaren te beschermen, struikelen en vallen de personages van Ingvild H. Rishøi en krabbelen weer overeind. Deze verhalen illustreren hoe kleine overwinningen en onverwachte sympathie van vreemden een grote impact op ons kunnen hebben. In een tijd waarin de scepsis en het wantrouwen tussen mensen toeneemt, herinneren deze verhalen ons aan de menselijkheid die ons allemaal verenigt. 

Ingvild H. Rishøi (1978) is geboren en getogen in Oslo. Met Winterverhalen bevestigde ze haar positie als een van de belangrijkste schrijvers van Noorwegen. Rishøi werd onder meer bekroond met P.O. Enquistprijs, de Kritikerprijs, de Brageprijs, de Neshornprijs en de Amalia Skramprijs. In 2022 verscheen van haar de roman Stargate, die unaniem juichend werd ontvangen. 

Drie novellen die genoeg warmte afgeven om de winter door te komen. Lees ze!’ - Dagsavisen

‘Een unaniem koor van recensenten heeft het al eerder gezegd. En ik herhaal het. Ingvild Rishøi schrijft briljante verhalen.’ - Dagbladet 

‘Immens getalenteerd: lees het, lees het! Lieve god, laat dit juweeltje alle aandacht krijgen die het verdient.’ - Svenska DagbladetGerelateerde productenWordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


img-20220226-103435-01-01


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop