HomeNieuws & ActiviteitenMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Nieuwe boeken » Sassen, Erna - Neem nooit een beste vriend

Sassen, Erna - Neem nooit een beste vriend

9789025884215 Sassen, Erna - Neem nooit een beste vriend

€ 17,99

Beschikbaar

Auteur: Erna Sassen
Illustrator: Martijn van der Linden
Titel: Neem nooit een beste vriend
Taal: Nederlands
Uitgeverij: Leopold

Afmetingen: 25x213x140 mm
Gewicht: 388 gram
ISBN: 9789025884215
Jaar: 2023
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 256
Genre: Fictie, Literatuur, Young Adult, 15+

Beschrijving:

Wat doe je als je je beste vriend niet meer kunt raadplegen? Joshua is woedend op Sergio, maar hij heeft hem ook nodig. Want hij weet zich geen raad met Lindsey – Lindsey die alle jongens gek maakt maar die moet huilen om ‘hoe ze naar haar kijken’, Lindsey die zoveel ingewikkelder in elkaar zit dan hij dacht. Wat bedoelt ze als ze een hartje-emoticon stuurt? Hoe ga je van zoenen verder naar seks? Hoe weet je wat de ander wil? En moet je per se verliefd zijn om seks te kunnen hebben? Als iemand Joshua’s vragen kan beantwoorden, is het Sergio.

Een hilarische, ontroerende, ontwapenende jeugdroman – vlammend opgeschreven door Erna Sassen, zoals alleen zij dat kan.

Na het VWO volgde Erna Sassen (1961) een opleiding aan de Theaterschool in Amsterdam, de Akademie voor Kleinkunst. Ze speelde in musicals en toneelvoorstellingen en maakte zelf vier voorstellingen voor volwassenen. Ook speelde ze in voorstellingen voor kinderen, o.a. opera's van Frank Groothof. Bij de KRO-radio presenteerde ze De Zalige Liefdeslijn en ze speelde in de tv-serie Medisch Centrum West. In 2005 begon Erna Sassen met het schrijven van boeken voor kinderen vanaf een jaar of 9. Dat is, zegt ze ´het leukste wat ik tot nu toe gedaan heb.´ Over haar schrijverschap: ´Één van mijn grootste geheimen is, dat ik eigenlijk een beetje lui ben. Ik hou helemaal niet van dingen moeten. Daarom ben ik ook schrijfster geworden. Dan kan je zelf bepalen wat je gaat maken, en hoe je je tijd indeelt. Als het mooi weer is, ga je gewoon op het strand wandelen en nadenken over je boek. Desnoods neem je een opschrijfboekje mee (hoeft niet eens).´ Erna Sassen woont in Haarlem met haar twee kinderen Mats en Micky, man, konijnen Loenie en Lin en de eigenwijze kat Pinkeltje.


Wordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


img-20220226-103435-01-01


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop