HomeNieuws & ActiviteitenMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Tweedehandsboeken » Stap, Sophier van der - En wat als dit liefde is

Stap, Sophier van der - En wat als dit liefde is

9789044616668 Stap, Sophier van der - En wat als dit liefde is

€ 5,99

Beschikbaar

Auteur: Sophie Van der Stap
Vertaler:
Titel: En wat als dit liefde is
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus

Afmetingen: 30x200x123 mm
Gewicht: 322 gram
ISBN: 9789044616668
Jaar: 2011
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 254
Genre: Fictie, Literatuur, Feel Good

Staat van het boek: ****
Opmerkingen:

Beschrijving:
En wat als dit liefde is vertelt over de bijzondere vriendschap tussen de 28-jarige Tara en de 63-jarige mevrouw De Grenelle. Tara doet in het sociale hart van Parijs de ene ontdekking na de andere en verslijt menig vriendje. Mevrouw De Grenelle observeert haar buren in de straat en verwerkt haar ervaringen s nachts in een studie naar de waarheid achter de dingen. Beiden snakken ze naar verandering. Tara ziet een mogelijkheid haar oppervlakkige leventje een doel te geven en besluit mevrouw De Grenelle te helpen. Voor beide vrouwen blijkt dat een daad te zijn die hun leven, en hun vriendschap, blijvend zal veranderen. 'En wat als dit liefde is' is een kleurrijke en voortdurend dynamische roman over levenskunst, over jong blijven en ouder worden, over het kloppend hart van de menselijke verhoudingen, en dat in een nu al onvergetelijke straat in Parijs, een straat waarin zich alles voltrekt wat het bestaan fascinerend kan maken.
Sophie van der Stap (1983) veroverde de harten van honderdduizenden lezers met haar boek 'Meisje met negen pruiken', waarin ze haar succesvolle gevecht tegen kanker beschreef. Het boek werd een wereldwijde bestseller en wordt momenteel verfilmd. In 2008 verscheen haar tweede bestseller, 'Een blauwe vlinder' zegt gedag. Ze woont in Parijs.
Over 'En wat als dit liefde is': Sophie van der Stap heeft een tintelende roman geschreven, licht als een Parijse lente, een boek over mensen die heel dichtbij komen met hun verlangens en dromen en de vraag wat ze voor elkaar en zichzelf kunnen betekenen. Uiteindelijk gaat haar boek vooral over de vraag: hoe te leven? Sophie van der Stap zet dat betoverend uiteen.
Thomas Verbogt over 'Meisje met negen pruiken': Ze beschrijft het mooi, soms tussen neus en lippen door, soms expliciet.
Het parool over 'Een blauwe vlinder zegt gedag': Ze schrijft oprecht, confronterend, gevoelig en met veel symboliek. Een must read voor iedereen die van prachtig geschreven verhalen houdt.

Gerelateerde producten  Wordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
  Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
  Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

  Aanmelden


  img-20220226-103435-01-01


  Facebook  Instagram  Twitter

  Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

  Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
  Webshop gemaakt met EasyWebshop